MESAJE PĂSTORI

Petru Lascau1

Petru Lascău

Este pastor al bisericii Agape Christian Church din Peoria, Arizona, SUA.
În prefaţa cărții „Paşi spre lumină”, Dr. Iosif Ţon scria : „Petrică Lascău este intâi de toate un poet. Este un poet nu numai pentru că scrie poezii. Este poet în structura lui sufletească. Şi toată proza pe care o scrie el este poezie.”

— "Ştiu că este o mare diferenţă între a vrea să spui ceva, şi să ai ceva de spus. Nu cred că am de spus altceva, decât că sunt şi eu o inimă suferindă ce întinde o mână în nevăzut spre alte inimi suferinde, cu un singur mesaj: Cineva, acolo sus, ne iubeşte."

Iosif Țon

După 1990 Iosif Țon a pus bazele și a asigurat funcționarea Institutului Biblic Est-European, Institutului Biblic din Oradea (astăzi Universitatea Creștină Emanuel), a postului de radio Vocea Evangheliei și al Editurii Cartea Creștină din Oradea. A fost inițiatorul Alianței Evanghelice din România, alianță ce regrupează cultele neoprotestante în România: baptiști, penticostali și creștini după evanghelie.

— "Pasiunea mea încă din tinereţe a fost sa înţeleg corect şi în profunzime Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptura. Când înţelegeam un text, întreaga mea fiinţă era iluminată. Atunci intra în funcţiune a doua pasiune: Să transmit şi altora ceea ce m-a luminat si m-a Îmbogăţit pe mine!"
Cristian Barbosu3

Cristian Barbosu

A absolvit Moody Bible Institute, Dallas Theological Seminary si Trinity International Univ (PhD).
A scris câteva cărți și vorbește în conferințe naționale sau internațional.
Are o lucrare extinsă de propovăduire a Cuvântului pe radio și TV.
Casătorit cu Anne și are trei fete.

— ”Cum poţi şti despre cineva, cine este el cu adevărat? Ne facem adesea impresii judecând după aparenţe. Sau putem să-i întrebăm pe alţii, sau putem să ne uităm la rezultatele respectivului, la concordanţa dintre ceea ce spune şi ceea ce face, la impactul pozitiv sau negativ pe care îl are asupra comunităţii în care trăieşte. Sau pur şi simplu putem să stăm de vorbă cu respectivul, să îi punem întrebări, să-l provocăm la discuţii, şi vom fi surprinşi cât de multe putem afla despre acea persoană fie din cele spuse în mod direct, fie citind atent printre rânduri.”
luigi mitoi

Luigi Miţoi

Este un pastor născut în Giurgiu, a crescut fără părinţi de la vârsta de şase luni. Chiar dacă ambii părinţii trăiau, a fost abandonat de ei şi crescut de bunici. În jurul vârstei de 21 de ani Dumnezeu l-a atins personal, a înţeles că puterea şi succesul nu stau în lupta cu oamenii, nici în prietenii pe care îi ai pe stradă, ci depind doar de relaţia spirituală cu Dumnezeu. În prezent, slujeste în Biserica Penticostală Betania din Chicago.

— "Fiecare dintre noi suntem implicaţi în meciul vieţii, care se joacă pe stadionul lumii, în fiecare zi. Fluierul final va pecetlui pentru totdeauna victoria sau înfrângerea fiecăruia. Pentru că viaţa poate fi pierdută sau câştigată în funcţie de antrenor, vă încurajăm să-L alegeţi, urmaţi pe Isus".Adi Mocan

Adi Mocan

S-a născut în anul 1981. Este căsătorit şi locuieşte în Oradea unde slujeşte ca pastor. În 1999 a absolvit Liceul Penticostal "Betel" din Oradea, urmând apoi cursurile Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. În anul 2003 obţine licenţa în Teologie iar doi ani mai târziu îşi încheie studiile masterale în Teologie ortodoxă, specializarea "Teologie biblică Nou Testamentară". De asemenea este autorul cărţii "Mesia în Vechiul Testament". 

— "Există un lucru pe care-l caută orice om în lumea aceasta. Dacă lucrul acesta ar putea fi redus la un sigur cuvânt cu siguranţă cuvântul ar fi fericire. Din momentul în care ochii raţiunii ni se deschid şi începem să deosebim binele de rău, noi oamenii suntem nişte exploratori în căutarea fericirii".
vladimir pustan

Vladimir Pustan

S-a născut pe 29 mai 1967, a absolvit Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti si e doctor în filosofie, titlu conferit de Universitatea de Vest din Timişoara. Este pastor al Bisericii “Sfânta Treime” din Beiuş.
A pus bazele Fundaţiei de tineret “Cireşarii” şi are 13 cărţi publicate.

— "Trenul vieţii ne poartă cu viteză spre ultima staţie. Suntem atât de aproape de sfârşitul tuturor lucrurilor cum n-am fost niciodată. A te preocupa de mărunţişuri este o nebunie iar a căuta fericirea pe pământ este moarte sigură. Fericirea nu atârnă de împrejurări. Fericirea are de-a face cu Dumnezeu care e invariabil aşezat la capătul de linie al vieţii noastre".