Ultimele video adaugate

Pe 3 iulie Consiliul Drepturilor Omului al ONU a adoptat, cu un vot de 29 la 14, o rezolutie privind „protejarea familiei”.

 

Rezolutia e importanta din mai multe puncte de vedere. Uniunea Europeana si SUA au incercat sa introduca in Rezolutie notiunea de „familii” in loc de „familie”, dind astfel de inteles ca pe linga familia naturala exista si „familii” artificiale, adica homosexuale. Incercarile lor, insa, au esuat. Rezolutia e buna si pentru ca garanteaza drepturile parentale. E un aspect important avind in vedere ca statul se interpune ca zid de despartire intre noi si copiii nostri. Rezolutia poate fi, deci, folosita de parinti sa-si promoveze interesele si sa contracareze agresivitatea statului secular care doreste sa ne exproprieze copiii si sa-i indoctrineze in secularism. In alta ordine de idei, rezolutia reflecta divizarea internationala si globala produsa de institutia familiei intre tari care vor sa o distruga si cele care vor sa o protejeze.

Printre cele 29 de tari care au votat pentru rezolutie se afla China, India, Cuba, Congo, Etiopia, Nigeria, Indonezia, Venezuela, Vietnamul, Rusia, etc. Importiva rezolutiei au votat tarile membre din Uniunea Europeana (Romania nu a votat), Japonia, SUA, Marea Britanie, Corea de Sud, si Africa de Sud. Tarile care au votat pentru rezolutie au, impreuna, peste 4.5 miliarde de oameni, iar cele care au votat impotriva un miliard. Paradoxal, tarile musulmane au votat in favoarea rezolutiei, iar cele nominal crestine impotriva.

Pentru Știri Creștine, AFR

 

 
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all